Сервиз

Основано на нашия дългогодишен опит и познания, ние ще разработим напълно индивидуализирана логистична система за Вас, независимо от нивото на автоматизация. С това ще повишим ефективността и производителността Ви на съвсем ново ниво.
Ние разбираме под интелигентна интралогистика хармоничното взаимодействие между хора, машини, софтуер и индивидуалното складово стопанство.
Когато ефективността и производителността се оптимизират систематично – с поглед за “цялото”, се открива съвсем нов потенциал. При това подходящото решение не се намира винаги в автоматизацията. Ние ще оформим товарооборота във Вашия склад или Вашето производство по мярка: Чрез ръчни, полу-автоматизирани, автоматизирани или смесени процеси.
Ние предлагаме компетентност, устойчиви концепции за интелигентни решения, както и първокласен сервиз и цялостна подкрепа.
Сервизът на „Готи Петрунов“ ООД предлага високо качество на услугите, оригинални резервни части за машините Jungheinrich и гъвкаво обслужване, съобразно нуждите на клиента. Дългогодишният опит на българския пазар и стабилните отношения с немския производител на машините Jungheinrich, гарантират качество и надеждност както за продуктите, така и за услугите, които предлагаме.
Нашите цели в отношенията с клиентите са дългосрочност, коректност и надеждност.

Сервиз на машини и поддръжка

Предлагаме комплексни услуги за поддръжка и ремонт на машните и складовите съоръжения Jungheinrich. Нашата цел е да се постигне желаната от клиента ефективност на логистиката, да се минимизира възможността от загуби като резултат от повредена подемно-транспортна техника и прекъсвания на работния процес. Сервизните услуги, които предлагаме са съобразени със специфичните изисквания на всеки клиент, в зависимост от натоварването на машините, режимите на работа, препоръките на производителя и други фактори, които са от значение за перфектната поддръжка на оборудването. Използването на 100% оригинални резервни части гарантира на клиента надеждност и бързина на извършване на монтажните дейности.

Високата професионална квалификация на сервизните екипи на „Готи Петрунов“ ООД се поддържа постоянно, съвместно с производителя Jungheinrich, което гарантира стабилно качество на предлаганата сервизна услуга. Специализираният софтуер за поддръжка и ремонт на машините се поддържа постоянно и се обновява, за да предложим на клиента сервизна услуга за всички генерации машини.

Абонаментното обслужване, което предлагаме на клиентите е съобразено със специфичните нужди и изисквания. Редовните проверки на машините и поддръжката им от сервизните екипи с оригинални резервни части, гарантира на клиента, че работните процеси няма да бъдат прекъсвани за дълги периоди. Гъвкави решения се предлагат при сервизната дейност с посещения на място при клиентите или извършване на ремонт в сервизната база на „Готи Петрунов“ ООД. Целта е да сме максимално полезни и бързи при отстраняването на възникнал проблем с машина.

Редовният превантивен преглед и поддръжката на машините с оригинални резервни части, съгласно предписанията на производителя гарантира дълъг живот без аварии на оборудването, което е и нашата цел като сервиз на марката Jungheinrich. Съвременният специализиран софтуер за диагностика и настройка, професионалните знания на сервизните инженери и дългогодишната им практика, гарантират на клиента бързо и качествено отстраняване на повредите.

Следпродажбеното обслужване, което предлагаме ще помогне да се избегнат скъпи ремонти като се планира подходяща смяна на моторни и хидравлични масла, и консумативи. Особено по време на работа с мотокари, хидравличните масла са постоянно изложени на високо налягане, екстремни температури, както и прах, и влага. Тези фактори могат да причинят механични повреди поради износване на клапани, повреда от ръжда или залепване на хидравлични части. За да осигурите равномерен и чист маслен филм в цялата хидравлична система и по този начин да поддържате експлоатационната ефективност на Вашите машини, периодичната подмяна на хидравлични масла е важна мярка. За да заявите периодично обслужване и да получите оферта за него е достатъчно да изпратите по електронна поща на office@gothi-bg.com / service@gothi-bg.com запитване като цитирате модел, сериен номер, година на машината и местоположението й.

Във връзка с изискванията за безопасност и здравословни условия на труд предлагаме също монтаж на системи за безопасност на машините Jungheinrich и извършване на специфични настройки по машината, които да гарантират безопасна работна среда. За да получите оферта за подобна услуга се обърнете към сервиза на „Готи Петрунов“ ООД /office@gothi-bg.com / service@gothi-bg.com

Сервизните екипи на „Готи Петрунов“ ООД покриват цялата територия на България, Албания и Косово, а централният офис и сервизна база се намират в гр. София. С цел качествено обслужване на нашите клиенти предлагаме гъвкава комуникация, поддръжка на резевни части на склад и бърза доставка от Германия за части, които не са налични. Сервизните екипи разполагат с инструменти и специализиран софтуер в мобилни, оборудвани служебни автомобили, за да могат на място да отстраняват проблеми по машините на клиента без да се нарушава до колкото е възможно процеса на работа.

Във връзка с изискванията за безопасност и здравословни условия на труд предлагаме също монтаж на системи за безопасност на машините Jungheinrich и извършване на специфични настройки по машината, които да гарантират безопасна работна среда. За да получите оферта за подобна услуга се обърнете към сервиза на „Готи Петрунов“ ООД /office@gothi-bg.com/service@gothi-bg.com /.

Сервизните екипи на „Готи Петрунов“ ООД покриват цялата територия на България, Албания и Косово, а централният офис и сервизна база се намират в гр. София. С цел качествено обслужване на нашите клиенти предлагаме гъвкава комуникация, поддръжка на резевни части на склад и бърза доставка от Германия за части, които не са налични. Сервизните екипи разполагат с инструменти и специализиран софтуер в мобилни, оборудвани служебни автомобили, за да могат на място да отстраняват проблеми по машините на клиента без да се нарушава до колкото е възможно процеса на работа.

Поддръжката на сертификат за качество ISO 9001 във фирмата гарантира, че предлаганите продукти и услуги ще са винаги на високо ниво. Обратната връзка от клиентите, постоянната комуникация, отговорното и професионално отношение както и постоянното подобряване на услугите са сред основните ни задачи.

Нашите цели в отношенията с клиентите са дългосрочност, коректност и надеждност.

Висока квалификация и професионализъм

Ефективна работа в екип

Експертни оценки и гъвкави решения

Максимална удовлетвореност на клиента

Контакти

  • адрес: 1619 София, Бул.: “Цар Борис III” No.370
  • Тел.: (02) 957 00 35
  • Тел./Факс: (02) 957 00 34 / (02) 957 00 36
  • GSM: 0878 33 22 11
  • Mail: office@gothi-bg.com
Close Menu
×
×

Cart