За нас

We provide great, on time services to our valuable customers.

Leading Manufacturing Company

Jungheinrich предлага пълно продуктово портфолио: От стандартните ръчноводими повдигачи до полу-автоматизирани и напълно автоматизирани и индивидуализирани логистични системи с интелигентни софтуерни решения, които свързват машини, системи и процеси.

Smart Technology

Не всяко решение води автоматично към успех. Към постигане на желаната цел най-успешно води система, която е напълно индивидуализирана към нуждите на клиента и се вписва хармонично в складовото стопанство.

JUNGHEINRICH AG, с централа в Хамбург, Германия, е водеща международна компания предлагаща решения в сферата на интралогистиката. От създаването й през 1953 г. въпросите и желанията на клиентите са в центъра на вниманието на компанията.
За постигане на тези цели JUNGHEINRICH AG предлага пълно продуктово портфолио: От стандартните ръчноводими повдигачи до напълно автоматизирани и индивидуализирани логистични системи с интелигентни софтуерни решения, които свързват машини, системи и процеси. 90% от производствените мощности на компанията се намират в Германия, а останалите 10% в Азия.

За най-висок и ефективен товарооборот! 

На Jungheinrich се довериха повече от 100,000 клиента по цял свят

За 2007 г. Jungheinrich печели за пореден път призванието на специалистите от логистичния и складов бранш като получи комплексната награда за иновации, качество, надеждност, имидж, сервиз и клиентска ориентация, заемайки първо място в Европа.

Контакти

  • адрес: 1619 София, Бул.: “Цар Борис III” No.370
  • Тел.: (02) 957 00 35
  • Тел./Факс: (02) 957 00 34 / (02) 957 00 36
  • GSM: 0878 33 22 11
  • Mail: office@gothi-bg.com
Close Menu
×
×

Cart