Jungheinrich – автоматизирани системи

Jungheinrich – автоматизирани системи

Jungheinrich предлага пълно продуктово портфолио: От стандартните ръчноводими повдигачи до полу-автоматизирани и напълно автоматизирани и индивидуализирани логистични системи с интелигентни софтуерни решения, които свързват машини, системи и процеси.

Автоматизираните процеси може да постигнат най-високото ниво на ефективност и гъвкавост в склада. Но не всяко решение води автоматично към успех. Към постигане на желаната цел най-успешно води система, която е напълно индивидуализирана към нуждите на клиента и се вписва хармонично в складовото пространство.

При планирането и реализацията на индивидуализирани автоматизирани решения за нашите клиенти ние използваме инструментариум от интелигентни автоматизирани компоненти. Този инструментариум се състои от автоматизирани електро-повдигачи и транспортьори (Automated Guided Vehicle – AGV) и техника за автоматизация на складове за палета и опаковки. Свързването на тези компоненти в една цялостна хармонична система се постига чрез интелигентните софтуерни решения на Jungheinrich.

Автоматизираните електро-повдигачи и транспортьори са ядрото на всеки автоматизиран склад: 

  • Jungheinrich ERE 225a Автоматизирани електро-нископовдигачи;
  • Jungheinrich ERC 215a – Автоматизирани електро-високоповдигачи;
  • Jungheinrich EKS 215a – Автоматизирани високостелажни комисиониращи електро-високоповдигачи (вертикални комисионери);
  • Jungheinrich ETX 515aАвтоматизирани тристранни високостелажни електро-повдигачи;
  • Jungheinrich EKX 514а / 516a / 516ka – Автоматизирани тристранни високостелажни комисиониращи електро-повдигачи;
  • Jungheinrich EZS 350aАвтоматизирани товарни електро-влекачи. 

Стандартните и доказали се машини на Jungheinrich се оборудват със специални автоматизационни компоненти от собствено производство. Прецизната навигационна технология (Jungheinrich warehouse NAVIGATION), използваща  лазерна технология и рефлектори, както и множество сензори и датчици, предпазват хората, товара и машините.

Jungheinrich warehouse NAVIGATION

Автоматизираните  електро-повдигачи и транспортьори на Jungheinrich са подходящи за съвместна работа с неавтоматизирани машини и пешеходци.

Close Menu
×
×

Cart