Hubtex MaxX – eлектрически многопосочен страничен товарач

Hubtex MaxX – eлектрически многопосочен страничен товарач

Многопосочният страничен товарач MaxX е универсално решение, обхващащо различни ширини и височини на повдигане, като същевременно предлага икономично решение за обработка на дълги материали и товарни диапазони от 3000 и 4500 кг в тесни коридори, в рамките на склада или за товарене и разтоварване на камиони на открито. Това е идеалната алтернатива на дизеловите превозни средства.

MaxX предоставя иновации, безопасност и икономичност благодарение на модерния си дизайн, включващ мачта със свободен изглед, която предлага на оператора отлична видимост към товара от кабината. С опцията на патентованата от HUBTEX система HX управлението предлага на потребителите бърза смяна на посоката и намалява износването на колелата.

Няколко варианта на превозното средство с различни размери на батерията означават, че те могат да да бъдат идеално адаптирани към приложения със средно и дълго време на работа.

Hubtex MaxX в детайли:

> Товароносимост 3,0 и 4,5 тона

> Използване на закрито и на открито

> Еластични гуми за широк спектър условия на терен

> Кабина с максимален комфорт и свобода на движение

> Електрическо задвижване, щадящо околната среда и с ниско ниво на шум

Кабина

Просторната кабина осигурява на водача максимален комфорт и свобода на движение.

Информационният дисплей от последно поколение HIT3 с нова визуализация предоставя на водача цялата информация за положението на колелата, скоростта и състоянието на батерията на камиона.

HIT3 е монтиран на регулируемо опорно рамо, така че операторът да може индивидуално да регулира подравняването.

Всички хидравлични функции и предварителният избор на посоката на движение се управляват стандартно чрез ергономичния многофункционален джойстик. Кормилната колона може да се регулира по височина и наклон, за да се осигури допълнителен комфорт за водача.

 

 

 

Носачи на стрели и вилици

Носачите на стрели и вилици са специално разработени за тази серия. Фокусът на разработката е върху оптималните условия за видимост на товара и разстоянието на движение на устройството.

Резултатът е много компактните стрели на товарача и оптимизираните за употреба носачи на вилици. Освен това шумът е сведен до минимум.

 

Предимства на HX управлението:

> плавна и непрекъсната промяна на посоката

> по-голяма маневреност

> намалено износване на колелата

Многопосочна система за управление HX

При надлъжно движение HUBTEX може бързо да транспортира дълги материали през тесни порти и коридори. При напречно движение камионът може да се използва като конвенционален челен товарач. Опцията кръгово движение позволява бързо завиване. Диагоналният ход позволява безопасна работа при товарене и разтоварване на камиони. Мобилността е голямо предимство и може да спести до 50% от складовото пространство.

Чрез използването на предлаганата като опция система за управление HUBTEX HX превозните средства HUBTEX могат да преминават от надлъжно към напречно движение без спиране. Това намалява времето, необходимо за смяна на колелата, предлага отлична маневреност и значително намалява износването на колелата.

Съчленена рамка

Двукомпонентната шарнирна рама на шасито, изпитана в продължение на десетилетия, осигурява постоянен контакт на всички колела с пода, за да се компенсират незабавно неравностите по пода или земята.

Тази уникална конструкция прави камиона изключително стабилен и позволява висок остатъчен капацитет при много голяма височина на повдигане. Пукнатините в рамката на шасито са затворени.

Close Menu
×
×

Cart