Hubtex DQ-X – дизелов/газов четиристранен страничен товарач

Hubtex DQ-X – дизелов/газов четиристранен страничен товарач

С DQ-X, HUBTEX представя ново поколение AWD (отделно задвижване на всички колела) мотокари, предназначени за използване както на закрито, така и на открито.

Водачът и неговите нужди са в основата на новата разработка.

Кабината е проектирана за оптимална ергономичност, а за подобряване на работата по-компактните мачти и колички за вилиците осигуряват повече видимост. Интелигентният контролер на камиона в комбинация с най-новите технологии за двигатели свежда до минимум шума, отработените газове и потреблението на енергия.

Камионът може да се използва в широк спектър от приложения за транспортиране на дълги стоки в тесни коридори или като конвенционален челен товарач за подреждане на палети и блокове.

 

Hubtex DQ-X в детайли:

> Три в едно: Челен товарач, страничен товарач, четиристранен мотокар

> Товароподемност до 4,5 т

> Мощен дизелов или газов двигател

> Наличен енергоспестяващ режим Eco

> Задвижване на всички колела

> По-малки радиуси на завиване

> Оптимална видимост във всички посоки

> Компактна подемна мачта

 

Кабина

По-голямата кабина предлага на водача възможно най-голям комфорт и свобода на движенията. Всички данни за камиона са ясно представени на цветен дисплей.

Големият дисплей информира водача за положението на колелата и за всички важни условия на работа. Хидравличните функции се управляват удобно само с помощта на пръстите. Разположението на стъклените прозорци превръща неприятните отражения в нещо от миналото.

 

Оптимална видимост във всички посоки

Подобреният дизайн на кабината осигурява оптимална видимост във всички посоки. Шофьорът има значително по-голям обхват на видимост в сравнение с подобни конкурентни модели. Ергономичното управление с помощта на върховете на пръстите и превключвателя за посоката на движение позволява бърза и удобна работа.

 

Карета за вилици и подемна мачта

Повдигащата мачта и виличната количка са специално разработени за тази серия. Основният фокус на разработката е  върху подобряването на видимостта на товара. В резултат на това са създадени много компактни подемни мачти и вилични колички.

Двигател

DQ-X впечатлява с изключително енергийно ефективния си двигател. Благодарение на комбинацията от интелигентно управление на двигателя, помпи и вентилатори, новият камион е първият по рода си, който предлага енергоспестяващ режим Eco. Той може да намали разхода на гориво с 30 процента. Като допълнителен бонус, шумът е намален до минимум.

 

Кормилна уредба

Иновативният кормилен механизъм има ъгъл на завъртане, който е с 20° по-голям от този на сравнимите предишни модели. Това позволява на DQ-X да се движи в значително по-малък радиус на завиване. Освен това времето за превключване от надлъжно към напречно движение е значително намалено. При нормално шофиране времето, необходимо за смяна на посоката, е намалено с до 40 %. Тези оптимизации позволяват значително по-бърз оборот на стоките, както и подобрена маневреност.

 

Close Menu
×
×

Cart