Hubtex BasiX – eлектрически многопосочен страничен товарач

Hubtex BasiX – eлектрически многопосочен страничен товарач

Моделите DS 27 и DQ 30E на HUBTEX представляват начален вариант на електрически многопосочни странични товарачи с еластични гуми за комбинирана употреба на закрито и открито. 

Гамата BasiX осигурява наистина универсални странични товарачи с многопосочно управление, предназначени за обработка на палети, дълги товари и средни и тежки товари в тесни коридори. Устройствата се използват от магазини от типа “Направи си сам”, строителни търговци, производители на прозоречни профили и много, много други.

Многопосочните мотокари HUBTEX са с електрическо задвижване.

Високоефективната система за управление е специално разработена за новата серия и поставя нови стандарти за триколесните четирипосочни мотокари по отношение на маневреността и безопасността. Оптимизираните помпи намаляват нивата на шума до минимум.

 

Hubtex BasiX> Капацитет на натоварване до 3,0 тона

> Технология на пропорционалния клапан за плавно и безконфликтно функциониране за всички функции на подемната мачта

> Многопосочно управление с надлъжно, напречно и кръгово движение

> Лесна подмяна на батерията

> Ниска начална височина за DS 27, големи стъпала за DQ 30E

> Минимални шумови емисии благодарение на използването на специални “безшумни помпи”

> Еластични гуми с големи размери, подходящи и за неравни терени

> Високоефективна система за управление за най-бързо сменяне на колелата

 

Увеличен капацитет за съхранение – оптимално използване на пространството

Страничните товарачи на HUBTEX работят в тесни коридори и могат да се движат безпроблемно, а с това и разстоянието между редовете стелажи може да се намали до минимум. Това създава допълнително пространство, което позволява увеличаване на капацитета за съхранение.

Дълги или тежки товари с товароносимост от 1,5 до 3,0 тона за товари с голям обем.

> Електрическо задвижване

> Използване на закрито и на открито

> Пренасяне / транспортиране / събиране на поръчки.

> Принудително водене в тесен коридор или свободно придвижване

Преди и след Hubtex BasiXЗдрави и надеждни мачтови системи

Носеща вилица и стрела

Собственото производство на мачти на HUBTEX осигурява здрави и надеждни мачтови системи с вътрешна защитена хидравлика, която осигурява големи резерви от товароподемност. HUBTEX предлага различни варианти на подемни мачти и носачи на вилици за безопасно и ефективно обслужване. 

Хидравличното регулиране на вилиците се предлага като опция.

Стандартен носач на вилицата Тип I

Този виличен носач е подходящ за обработка на плочи, дълги твърди товари или касети с джобове за вилици. Тя предлага на водача отлична видимост към товара.

Носач на вилица за дълги товари тип II

Гъвкаво решение за обработка на палети и всякакви дълги товари. Носачът на вилици HUBTEX тип II има изключително ниска обща височина за възможно най-добро използване на наличната височина на помещението.Кабина

Ергономично проектираното работно място предлага голяма свобода на движение и отлична видимост на всички страни. Всички работни елементи са ясно разположени и лесно достъпни.

Кабината на водача на DS 27

Напълно регулируемата облегалка осигурява работа без умора. Вместо бутон за аварийно спиране, в пода на кабината е монтирана контактна плоча, която увеличава свободата на движение на водача и в аварийни ситуации. Ниската височина на входа осигурява бързо влизане и излизане.

 

Кабина с напречна седалка

Тази Q-кабина е първият модел в своя клас, който се отказва от страничната колона на кабината на мачтата. Новопроектираният капак на работната хидравлика намалява “мъртвите зони”, особено в основната посока на движение. Управлението се извършва чрез познатите джойстик и волан на HUBTEX.


 

Подмяна на батерията

Смяната на батерията на HUBTEX DQ 30E е много лесна. Батерията, състояща се от две стандартни DIN-корита, е вградена в основната рамка и може лесно да се извади с ръчна количка. 

Освен това ниската монтажна височина подобрява центъра

на тежестта на устройството, като по този начин се подобрява стабилността.

Гуми

Като универсално устройство за използване на закрито и открито, HUBTEX използва еластични гуми с големи размери, които се движат отлично както по асфалтови, така и по павирани повърхности.

От страната на товара се използват компактни двойни колела, за да се намали износването на колелата.

Многопосочно управление

Като едни от първите електрически триколесни четирипосочни мотокари, превозните средства HUBTEX са оборудвани с многопосочно управление. В допълнение към напречното, надлъжното и кръговото движение, това превозно средство стандартно предлага и диагонално движение. Високоефективното управление се характеризира и с бързо време за смяна на посоката на движение.

Многопосочно управление
Close Menu
×
×

Cart