Ameise – Иновативният и бюджетен бранд на Jungheinrich

Ameise – Иновативният и бюджетен бранд на Jungheinrich

Електрическите ръчноводими палетни колички Ameise® PTE с необслужваеми литиево-йонни батерии предлагат интелигентна алтернатива на класическите транспалетни колички. Повдигат, свалят и преместват товари до 1500 кг напълно електрически, което Ви позволява да работите ергономично и без почти никакви усилия. Идеална са за вътрешен превоз на товари, за използване в складове и магазини, транспорт в камиони, както и за товарене и разтоварване на камиони. Компактният им дизайн, малък радиус на завиване и ниско тегло предлагат висока степен на маневреност. Тези предимства излизат на преден план особено когато пространството е ограничено. Всички функции за движение и повдигане се управляват удобно от многофункционалния управляващ лост. Здравият стоманен корпус предпазва задвижващия блок, като същевременно предлага и защита срещу наранявания на краката.

 

 

Необслужваемите 24V и 48V литиево-йонни батерии се отличават с бързо време за зареждане и дълъг експлоатационен живот. Ameise® PTE са проектирани за време на работа от около 3 до 4 часа на ден. Външното зарядно устройство, което е включено в комплекта, позволява бързо междинно зареждане по всяко време. Смяната на батерията е лесна и може да се направи бързо без инструменти или откачане на кабели.

 

PTE 1.1 Li-Ion е идеална за вътрешен превоз на товари електрическа транспалетна количка с товароподемност до 1100 кг. Включва се чрез интелигентен магнитен ключ, има интегрирана диагностична система и светлинни диоди за състоянието на батерията.

PTE 1.1 Li-Ion

PTE 1.3 Li-Ion е особено подходяща за транспорт в камиони и за товарене и разтоварване на камиони. Тя е с товароподемност до 1300 кг., включва се с ключ, има тандем ролки от към товара и светлинни диоди за състоянието на батерията. Тя е с усилена спирачна система, осигуряваща безопасност на рампи и добра спирачна способност при наклони.

PTE 1.3 Li-Ion

PTE 1.5 Li-Ion е идеална за транспортиране в тежки камиони електрическа количка с товароподемност до 1500 кг. Безопасността и е повишена чрез функцията curveCONTROL, която автоматично намалява скоростта на движение в завоите. Достъпът се осигурява чрез ПИН-КОД, има тандем ролки от към товара, LCD-дисплей, който показваа състоянието на батерията и работните часове, както и бутон „Костенурка“ за забавено движение.

PTE 1.5 Li-Ion
Close Menu
×
×

Cart